Terugblik 2017

‘Goede ketenregie vraagt om visie en macht’

Binnensteden gaan op slot, transportcapaciteit is schaars, de arbeidsmarkt krimpt en CO2 doelstellingen zorgen ervoor dat ketensamenwerking in de logistiek sectorbreed hoog op de agenda staat. De noodzaak tot samenwerking is er volop, zo bleek donderdag tijdens de Summit Ketenregie. Dat het kan blijkt uit het feit dat Nederland verantwoordelijk krijgt over de Europese onderdelen logistiek van de F-35 straaljager.

De inspanningen rondom de Topsector Logistiek, waarvan de kern ketenregie is, hebben niet geleid tot vernieuwend ondernemerschap. Met uitzondering van ICT, waar een aantal innovatieve startups van de grond zijn gekomen. Dagvoorzitter Donatello Piras zette met deze stelling gelijk de toon van de tweede editie van de Summit Ketenregie. De tweede editie werd donderdag 26 oktober gehouden in in Grandhotel Huis ter Duin in Noordwijk.

Lees hier het hele artikel op logistiek.nl >

Bekijk hier de aftermovie van de Summit Ketenregie 2017

Initiatiefnemer

Partners

Locatie

Grand Hotel Huis ter Duin

Koningin Astrid Boulevard 5
2200 AB Noordwijk aan Zee

Partner worden?

Jeroen Reessink
jeroenreessink@vakmedianet.nl
Telefoon: 088-5840695

Contact

Heeft u vragen over de Summit Ketenregie of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op.
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.