Tijdens deze Summit staan Control Towers in het middelpunt met voorbeelden, tips en analyses waarmee u morgen kunt inchecken op een vernieuwde supply chain

14:15Ontvangst & Registratie

 

15:00Opening

Opening door Heres Stad, hoofdredacteur Logistiek en Donatello Piras, dé televisiepresentator van RTL Z die als dagvoorzitter de thema’s op een heldere wijze voor u zal samenvatten en presenteren.

Donatello Piras Foto

 

 

 

 

 

15:05 - 15:35Plenaire sessie

TKI Dinalog directeur Albert Veenstra vertelt over de resultaten van het topsectorenbeleid voor de logistieke sector, naar aanleiding van een recente evaluatie: het ontbreekt nog aan baanbrekende vernieuwingen en innovatief ondernemerschap. Verder aandacht voor een bijzonder en grootschalige servicelogistieke operatie in Woensdrecht voor de F-35 straaljagers. René de Koning van OneLogistics bracht de deal naar Nederland en vertelt hoe.

15:45Ronde tafelsessie 1

Tijdens de ronde tafelsessie discussiëert u samen met andere logistieke professionals, onder leiding van een moderator, over diverse thema’s die spelen in de Supply Chain. De onderwerpen van de thema's zijn onder andere:

De thema's zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Klik op de naam van het thema voor meer informatie.

16:35Pauze

Geniet van heerlijke hapjes uit de keuken van Huis ter Duin en praat bij met collega’s uit de branche. Gedurende de rest van het programma wordt u culinair verrast met kleine hapjes, zodat u aan tafel kunt blijven zitten.

17:00 - 17:20Plenaire sessie

Op het podium een gesprek met Bart Lammers. Hij is de auteur van Het Pakhuis, een managementroman vanuit de harde supply chain praktijk van elke dag, die zojuist is verschenen. Lammers leest voor, na afloop krijgt u een exemplaar van het boek cadeau.

17:20 - 18:20Ronde tafelsessie 2

Vervolg van de discussies met de gekozen thema’s. U kunt weer kiezen uit de thema's zoals genoemd bij ronde tafelsesse 1.

18:20 - 18:50Samenvatting van de tafelsessies

De moderatoren vatten de conclusies per besproken thema samen en delen de belangrijkste uitkomsten met alle deelnemers.

19:05 - 20:30Afsluiting en netwerken

Wissel ervaringen uit en geniet van een overheerlijk dessert.

Initiatiefnemer

Partners

Locatie

Grand Hotel Huis ter Duin

Koningin Astrid Boulevard 5
2200 AB Noordwijk aan Zee

Partner worden?

Jeroen Reessink
jeroenreessink@vakmedianet.nl
Telefoon: 088-5840695

Contact

Heeft u vragen over de Summit Ketenregie of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op.
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.